top of page

Vyrábíme elektrokola Vám na míru.

Aktualizováno: 26. 3.

Nejvýkonnější elektrokola na trhu za dostupnou cenu.


Levné, a výkonné navíc přímo uzpůsobené Vašim potřebám, na dílně si komponenty osaháte, naše motory si projedete a získáte elektrokolo uzpůsobeno Vám na míru.



V srdci podhůří Beskyd, kde příroda inspiruje k pohybu, jsme my, mladá rodinná firma, která je odhodlaná nabídnout cenově dostupná elektrokola na míru Vašim potřebám.

Jsem Martin a spolu s mým bratrem Michalem a dalšími již 5 let přestavujeme klasická jízdní kola na výkonná elektrokola a stavíme nová elektrokola dle představ zákazníků, tj. od brzd, přes libovolný rám až po výkonný motor a baterii. Ať jste z Beskyd nebo třeba z Prahy, tak rádi vyslechneme Vaše požadavky, poradíme s výběrem a s hrdostí Vám nové kolo sestavíme a případně i přivezeme.

Proč elektrokolo NA MÍRU?


Ať už jste otřelí cyklisté s mnoha zkušenostmi, milovníci výletů po okolí nebo třeba kolo je pro Vás praktický nástroj na cestu do práce či na nákup, tak jsme tu pro Vás.

Elektrokolo na míru začíná jako klasické kolo, společně si projdeme každý díl, jehož výběr uzpůsobíme Vašemu požadavku na výkon, ale i cenu. Našim cílem je dát každému mít kolo dle svých představ, aniž by tomu bránila vysoká cena. 


Když společně vybereme brzdy, pláště, rám, řídítka a vše podstatné, tak přijde čas na výkon elektrokola. Nabízíme motory od 250W až do 1000W a baterie, které Vás dovezou třeba jen 50km po městě nebo až 250km bez nutnosti nabíjení. 


Důležité je vědět, že Vás v tom nenecháme a společně najdeme ideální elektrokolo na míru pro Vás, na které budeme společně pyšní! Obvykle vše začíná telefonátem, a nebo si společně vyměníme pár zpráv na Facebooku či e-mailu. Nebojte se popsat Vaši představu a my Vám pomůžeme.



Malá ukázka naší práce. Na fotografii je motor o výkonu 750Wattů a baterie 1200Wh. Cena včetně špičkového kola na míru je 58tis.


Nejvýkonnější motory, kvalitní baterie, špičkové kolo.

Naše elektrokola jsou osazeny nejvýkonnějšími motory na trhu. S výkony motoru 250W, 750W a dokonce 1000W, jsou naše elektrokola oproti těm běžným až 3x výkonnější, navíc spolu s bateriemi o kapacitě až 30Ah (1440Wh), posunujeme hranice toho, co můžete od elektrokola očekávat. Na jedno nabití můžete ujet od 50 až do 250 km, vše závisí na Vašich potřebách, požadavcích a rozpočtu.


Jak to probíhá?


Po předchozí komunikaci Vám navrhnu ideální komponenty jízdního kola a elektrifikace. V případě Vašeho zájmu můžete následně navštívit naší dílnu, kde si můžete všechny komponenty osahat a vybrat si s mou pomocí z různých variant. Můžete si zde prohlédnout a vybrat různé druhy plášťů, osahat a vybrat typ gripů, odpruženou vidlici, brzdy, vzhled rámu, styl řídítek a ukáži Vám zde všechny komponenty Vašeho budoucího kola. Následně se můžete také projet naše testovací kola, abyste poznali ten extrémní výkon našich motorů.


Hlavní výhody oproti nákupu elektrokola.


  • vyšší výkon motoru než jaké nabízí běžná elektrokola (motory 750W a 1000W )

  • možnost vypnutí omezovače rychlosti do nelegálního módu - nad 25km/h *

  • až 3x vyšší kapacity našich baterií zajistí reálný dojezd až 250km na jedno nabití

  • možnost jízdy bez šlapání na akcelerační páčku *

  • násobně lepší poměr ceny a výkonu, navíc získáte kolo přesně Vám na míru


*Pro splnění podmínek legislativy, kola předáváme vždy při maximální rychlosti 25km/h, zvýšení této rychlosti nad rámec zákonného limitu činí provozovatel sám na vlastní zodpovědnost. Stejně tak by na kole dle legislativy neměla být umístěná akcelerační páčka, na tuto skutečnost zákazníky vždy poučíme a za případnou montáž akcelerátoru nese zodpovědnost provozovatel elektrokola.



Cena elektrokola Na Míru.


Cena je taková, jakou si sami určíte. Na základě Vašich požadavků Vám nastíníme, kolik by takové elektrokolo stálo. Je to velmi individuální, jelikož umíme vytvořit elektrokolo v rozmezí od 35 do 150tisíc. Proto cena za výrobu elektrokola na míru je individuální a záleží na tom, kolik chcete investovat a jakým stylem chcete elektrokolo využívat. Stojíme si ale za tím, že nabídneme vždy za stejnou cenu násobně vyšší hodnotu, oproti běžnému elektrokolu.


Jak se rozhodnout?


Sháníte-li aktivně nové elektrokolo, vyplňte náš formulář níže a my Vám zašleme cenovou nabídku dle Vašich požadavků. Čím přesněji zodpovíte naše dotazy, tím lépe se trefíme do Vašich požadavků. Následně se kontaktujeme pro upřesnění nabídky, v případě zájmu navštívíte naší dílnu, kde si vše osaháte a vyberete si přesněji zbylé komponenty. Pokud vše půjde dobře tak do týdne jezdíte :)





Nebo přestavte své oblíbené kolo.


Máte-li oblíbené kolo, které Vám vyhovuje, nemusíme žádné kolo skládat, jednoduše přestavíme Vaše oblíbené kolo na výkonné elektrokolo. Přestavba nabídne vždy lepší poměr ceny a výkonu než běžné levné elektrokolo, dejte tomu šanci a prozkoumejte naší nabídku, budeme se těšit na spolupráci.








Děkuji Vám,

Martin Pohludka

605 442 493

242 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page