top of page

VÝHODY PŘESTAVBY KOLA OPROTI NÁKUPU BĚŽNÉHO ELEKTROKOLA

Aktualizováno: 10. 2.

Víte, že můžete své oblíbené kolo předělat na moderní elektrokolo bez nutnosti investovat obrovské částky? Přestavba kola na elektrokolo se stává stále populárnější alternativou pro ty, kteří hledají výkonné, cenově dostupný a hlavně kvalitní způsob, jak si vychutnat jízdu na elektrokole. Jaké jsou hlavní výhody přestavby kola?

jaké jsou výhody přestavby kola?

HLAVNÍ VÝHODY PŘESTAVBY VAŠEHO KOLA, OPROTI BĚŽNÉMU ELEKTROKOLU


  • FINANČNÍ ÚSPORA: Jednou z největších výhod přestavby kola na elektrokolo je finanční úspora. Koupě nového elektrokola může být nákladná, ono kvalitní elektrokolo teprve začíná na částce převyšující 70 tisíc. Přestavbou můžete získat stejnou, ne-li lepší, kvalitu za zlomek této ceny. Například naše nejprodávanější sada za 35000Kč nabízí 750 wattový středový motor s točivým momentem100 N.m, což je dvakrát výkonnější pohon než jaký mívají elektrokola za 70 tisíc a více.

  • ELEKTROKOLO NA MÍRU: S mou pomocí vybereme ideální sadu Vám na míru, neplatíte tak za něco co nevyužijete a naopak. Vaše elektrokolo sestavíme dle požadovaného dojezdu, potřebné síly motoru, zvolíme Vámi požadované příslušenství a Vaše elektrokolo bude uzpůsobeno zcela Vašim potřebám.

  • ZACHOVÁNÍ OBLÍBENÉHO KOLA: Proč se vzdávat kola, na které jste si zvykli a které máte rádi? Přestavbou můžete vylepšit jeho výkon, aniž byste se museli rozloučit s jeho jedinečnými vlastnostmi a pohodlím, na které jste zvyklí. Přestavba vám umožní zachovat jeho konstrukci a vlastnosti, které si ceníte, zároveň však získáte výhody elektrokola.


  • VYŠŠÍ VÝKON MOTORU A RYCHLOST: Největší výhoda přestavby je, že nabídne vyšší sílu motoru, to využijí hlavně ti, kteří od elektrokola požadují opravdovou sílu a vyšší rychlost, omezovač rychlosti lze mimo pozemní komunikaci jednoduše vypnout. Nabízíme běžně baterie s kapacitou mezi 900-1200Wh v porovnáním s běžnými elektrokoly, které nabízí kapacity okolo 500Wh, nabídne přestavba neomezené dojezdy.

  • NEJDELŠÍ MOŽNÉ DOJEZDY BATERIE: Běžně nabízíme extrémní kapacity baterií mezi 960-1200Wh což nabídne až 2x delší reálné dojezdy, než u běžných elektrokol, ty mají v průměru kapacity baterií okolo 500Wh. Hravě dokážeme také naše baterie spojit a při zakoupení 2 baterií, dojedete teoreticky na jedno nabití z Prahy do Ostravy.

  • LEVNÝ SERVIS, ÚDRŽBA A DÍLY: Při přestavbě kola na elektrokolo budete pravděpodobně používat stávající komponenty, což znamená, že budete mít snadnější přístup k náhradním dílům a servisu, protože již budete obeznámeni se svým kolem. O servis kola i elektrokola se Vám rádi postaráme my. Každému kolu dáme potřebnou péči a uděláme z něj stroj, který by byla škoda nepřestavět.

VĚDĚLI JSTE ŽE: Jedno nabití baterie Vás vyjde na cca 6 korun, teoreticky tak jezdíte za cenu okolo 4 Kč na 100km. Sami si tak spočítejte jak brzdy se Vám investice do přestavby kola vrátí v porovnání s jízdou autem například do práce, či veřejnou dopravou.



  • SADA JE ZPĚTNĚ DEMONTOVATELNÁ: Přestavbou Vaše kolo nijak nepoškodíme. V případě potřeby lze přestavbu demontovat a Vaše kolo zpět osadit původníma komponentama. Nemáte-li úplně kvalitní kolo, přestavbu můžete vyzkoušet na svém kole a až si to zamilujete, vyrobíme Vám poté také nové kolo na míru.

  • PŘÍSLUŠENSTVÍ KTERÉ ELEKTROKOLO NEMÁ 😍:

  • Přestavba nabízí také jízdu bez šlapání! Držením akcelerační páčky jede přestavba také bez šlapání, ideální na rozjezdy do kopce. Toto je funkce, kterou žádné elektrokolo se středovým motorem nemůže nikdy nabídnout.

  • Dokoupit si můžete také jinou velikost převodníku dle terénu kterým nejčastěji jezdíte

  • Další fajn věc, kterou děláme je světýlko, které je napájené přímo z baterie, Vy tak nikdy ve své svítilně už nebudete muset řešit, že Vám došly baterky.

  • Gearsenzor - geniální věc, která při řazení na přehazovačce odpojí v záběru motor, vy tak řadíte bez záběru a neničíte řetěz, přehazovačku atd. Běžná elektrokola toto nemají, tedy při řazení u běžných elektrokol slyšíte nepříjemné skřípání řetězu a kazety.



  • 👦 STANETE SE ČLENEM NAŠÍ PARTY NA FACEBOOKU - Parta ELEKOLA 👦

Vytvořili jsme pro Vás Facebookovou skupinu, kde se naší zákazníci chlubí svými přestavěnými koly, dávají typy na výlety v okolí, radí se s nováčky a odpovídají na dotazy Vás, kteří se ptají na různé dotazy. Toto je pro nás ta nejlepší recenze, přidejte se do naší skupiny kde sami můžete vidět opravdové recenze našich zákazníků.





přestavba kola vs elektrokolo

Těch výhod přestavby je strašně moc.

V dalším článku se podíváme na srovnání naší nejprodávanější přestavby kola s nějakým elektrokolem v ceně okolo 100tisíc. Porovnáme jednotlivé parametry, rozebereme výhody a nevýhody obou systému a sami uvidíte, jakým způsobem přestavba převálcuje běžná elektrokola co do výkonu a síly celého systému.






Závěrem

Přestavba kola na elektrokolo a nákup hotového elektrokola mají každý své výhody a nevýhody. Nicméně, přestavba nabízí řadu atraktivních aspektů, jako je úspora nákladů, využití stávajícího kola, flexibilita, nejlepší poměr cena/výkon a přizpůsobitelnost na míru. Pokud hledáte ekonomičtější řešení, které vám umožní vytvořit elektrokolo přesně podle vašich potřeb a zároveň si zachovat své oblíbené kolo, přestavba by mohla být tou správnou volbou pro vás. Proč tedy nezkusit přestavbu kola na elektrokolo a zažít všechny výhody, které s sebou přestavba přináší?


Domluvte si testovací jízdu u nás na dílně.

Kontaktovat mne lze na čísle 605 442 493, nebo emailem elekola@email.cz




ZHLÉDNĚTE NAŠÍ NEJPRODÁVANĚJŠÍ PŘESTAVBOVOU SADU ZDE


NEJLPRODÁVANĚJŠÍ přestavba kola


2 178 zobrazení1 komentář

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page